Mixt Creations toont voorjaarslijnen

Mixt Creations toont voorjaarslijnen

Van 9 t/m 13 januari 2023 is de professionele vakhandel van harte welkom tijdens de huisbeurs van Mixt Creations. Tijdens deze beurs presenteert Mixt Creations de nieuwste voorjaarslijnen.

Ton Kleijberg, directeur: “Met trots laten wij alle (kleur) trends zien voor dit voorjaar! Van vrolijke kleurrijke primula’s tot romantische plantarrangementen, het complete assortiment staat te schitteren op de huisbeurs. Natuurlijk is het ook een mooi moment om elkaar in het nieuwe jaar even te spreken en de toekomstplannen door te nemen.”

Locatie en tijden
De huisbeurs is op de locatie van Mixt Creations in het veilinggebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer. De bezoektijden zijn tussen 7.00 en 17.00 uur, een afspraak maken mag via sales@mixtcreations.nl, maar is niet verplicht.

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen. Kijk voor meer informatie op www.mixtcreations.nl.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v