Meld je aan voor de Dag van de Cooperatie

Meld je aan voor de Dag van de Cooperatie

Donderdag 7 december organiseert Royal FloraHolland De Dag van de Cooperatie. Het thema van de dag is De toekomst van de sierteelt bouwen we samen. Een middag vol inspiratie en ontmoetingen voor iedereen die actief is in de sierteeltsector. De middag wordt georganiseerd bij Royal FloraHolland in Aalsmeer.

De middag start om 13.30 uur met de Ledenbijeenkomst. Daarbij is bijzondere aandacht voor onze vertrekkende voorzitter van de Raad van Commissarissen, Jack Goossens. Hij was acht jaar lid van de RvC. Om 15.00 uur opent Steven van Schilfgaarde het plenaire deel, waarna Minister van Landbouw Piet Adema zal spreken. Aansluitend vindt een tafelgesprek plaats met Minister Piet Adema, Caroline van der Plas, Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland) en Jan van Dam (CEO DFG). Zij gaan in gesprek over de toekomst van onze sector; wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen, hoe kan de politiek innovaties stimuleren en bijdragen aan een gezonde toekomst van de sierteeltsector.

Inspiratieprogramma
Ben van der Burg, voormalig professioneel schaatser en directeur van Triple IT, vertelt een inspirerend verhaal over het uitrollen van digitale innovaties. Daarna zijn er sessies met onder andere Jeroen Oudheusen (FSI), over ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen de sector, Bart van Meurs over innovaties om de (glas)tuinbouw te verduurzamen en Kim Jansen over futureproof leadership. Ook is het mogelijk in gesprek te gaan met Steven van Schilfgaarde (CEO) en David van Mechelen (CFO).

Iedereen actief in de Sierteelt is welkom bij het plenaire programma. Aanmelden kan hier.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v