Meld je aan als exposant op Trade Fair Aalsmeer

Meld je aan als exposant op Trade Fair Aalsmeer

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zo ver: Trade Fair Aalsmeer, van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 november 2024. Op een beursoppervlakte van zo’n 26.000 m2 presenteren ruim 650 exposanten hun nieuwe assortiment bloemen, planten en noviteiten aan de meer dan 21.000 bezoekers uit de hele wereld. Wil je ook een stand? Meld je dan nu aan!

Trade Fair Aalsmeer geldt al jaren als hét inspiratie- en netwerkevent voor de sierteeltsector. De beurs biedt uitstekende mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen. Daarnaast is dit natuurlijk hét moment om jouw (nieuwe) assortiment bloemen en planten aan het internationale vakpubliek te laten zien.

Schrijf je in
Ben jij kweker, exporteur, veredelaar of leverancier van toegevoegde waarde-artikelen en wil je een stand reserveren? Schijf je dan vóór zondag 2 juni in via het inschrijfformulier. Eind juli ontvang je de bevestiging. "Ontvangen wij je aanmelding na 2 juni of zijn alle standruimtes vergeven? Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Meld je dus op tijd aan. Zo kunnen we het beste rekening houden met alle wensen en maken we van de beurs samen een succes. Graag tot ziens op Trade Fair Aalsmeer!", aldus Royal FloraHolland.

Bekijk de Trade Fair Aalsmeer-website voor meer informatie.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v