Line-up Upstream 2023

Line-up Upstream 2023

De Rotterdamse metropoolregio verandert van 23 tot 25 mei in een Europese innovatiehub; Upstream 2023 vindt dan plaats en maakt de regio tot het middelpunt van alles en iedereen die met innovatie, investeringen en groei te maken heeft.

Upstream maakt nu de eerste selectie van sprekers bekend; een verfrissende line-up van inspirerende founders, techspecialisten, kunstenaars, klimaatactivisten en journalisten betreden het podium tijdens het driedaagse festival, dat dit jaar internationaler is dan ooit. Hiermee vormt Upstream - inmiddels voor de vierde keer - hét techfestival van de toekomstbestendige economie; the place to be voor elke Europese founder met groeiambitie, die duurzame impact wil creëren.

De afgelopen drie edities bezochten meer dan 6.000 deelnemers Upstream Rotterdam. Het biedt een driedaagse programma met een vijftigtal evenementen. Lars Crama, Private Lead bij Up!Rotterdam, "Upstream festival biedt een platform waar we innovators, investeerders en changemakers in staat stellen om gezamenlijk duurzame groei te bespoedigen. Dit jaar is er een mix aan sprekers aanwezig met expertise in thema’s als tech, duurzaamheid, sociale impact, diversiteit en inclusie. Het festival - met dit jaar niet alleen een Nederlandse maar ook een internationale focus - brengt een groeiende gemeenschap van talent en gelijkgestemden samen”.

Oprichters, techspecialisten en klimaatactivisten
Upstream kondigt alvast de eerste sprekers aan:

  • Ruben Brave - Meervoudig (tech & media) ondernemer en investeerder, met een groot gevoel voor diversiteit en inclusie, CEO van Entelligence.
  • Constantijn van Oranje-Nassau - van Techleap.nl en accelerator voor het tech-ecosysteem in Nederland.
  • Hannah Prins - student strafrecht en klimaatactivist, over hoe het recht kan worden gebruikt als instrument tegen klimaatverandering.
  • Jimmy Nelson - wereldreizende kunstenaar die voortdurend op zoek is om contact te leggen met verschillende inheemse culturen.
  • Wouter van Noort - innovatieve journalist, podcaster en curator die baanbrekende ideeën voor een betere toekomst onderzoekt.
  • Arosha Brouwer - visionair brein achter de baanbrekende welzijnssoftware Quan.

Talent Tuesday, Capital Wednesday, Growth Thursday
Met bijna 1.700 actieve startups in de clusters Smart Logistics, Life Sciences, Deeptech, Megatronics en Cleantech heeft de Metropoolregio Rotterdam zich ontwikkeld tot de perfecte uitvalsbasis voor startups en scale-ups. Daarom wijdt Upstream 2023 Talent Tuesday aan enkele van deze vernieuwers, waaronder: Micky Chen CO-oprichter van ‘Minite’ - Een platform dat pre-gekwalificeerde student-freelancers verbindt met inspirerende bedrijven voor freelance werk in digitale marketing, sales, onderzoek, data, IT en design. Echter ook, Djordy Seelmann, CEO bij 'Housing Anywhere’s’ - Werelds grootste verhuurplatform voor middellange termijn dat vastgoedeigenaren verbindt met internationale studenten en jonge professionals. Daarnaast biedt Talent Tuesday carrièrebeurzen, coding challenges en netwerkevenementen aan om scale-ups in contact te brengen met nieuw talent en een platform te bieden voor hun innovatieve oplossingen en technologieën. Woensdag is het Capital Day met een programma waarbij het draait om het verbinden van startups en scale-ups aan toonaangevende, internationale investeerders. Donderdag richt zich op groei, waarbij innovatieve MKB’s, bedrijfspartners, startups en scale-ups samenkomen om inzichten voor de toekomst op te doen en co-creaties op te starten.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v