Let's Connect werkt samen met InnovationQuarter

Let's Connect werkt samen met InnovationQuarter

AVAG, Dutch Greenhouse Delta, HortiHeroes en World Horti Center zijn vorig jaar gestart met het organiseren van maandelijkse netwerkbijeenkomsten, onder de noemer Let’s Connect. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels hebben honderden professionals binnen en buiten de tuinbouwsector de bijeenkomsten bijgewoond. Vanaf dit jaar zal ook InnovationQuarter mee gaan organiseren.

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij, die bedrijven in Zuid-Holland helpt met innoveren, investeren en internationaliseren. Door gezamenlijk op te trekken in de organisatie van deze netwerkbijeenkomsten komen kennis, kunde en netwerk van de organisaties samen in het World Horti Center.

Elke Let’s Connect wordt er aandacht besteed aan een inhoudelijk thema, gevolgd door een netwerkborrel. De thema’s zijn heel gevarieerd en trekken daarmee een divers publiek; van It’ers, Marketeers tot HR-Managers, iedereen binnen en buiten de tuinbouwsector is welkom. We zijn in maart vorig jaar afgetrapt en zijn inmiddels acht edities verder. We hebben geleerd over zakendoen in vreemde culturen, succesvol innoveren, hoe je als bedrijf talenten kunt aantrekken, hoe je je bedrijf kunt weren tegen cybercrime, enzovoort.

InnovationQuarter is voor de andere organiserende partijen geen onbekende speler. Alle betrokken organisaties werken in verschillende projecten met elkaar samen om de Nederlandse tuinbouwsector te versterken en promoten. InnovationQuarter werkte eerder mee aan de Let’s Connect editie van september jl. Zij namen toen het publiek mee in de resultaten van hun onderzoek naar buitenlandse investeringen in het Zuid-Hollandse glastuinbouwcluster.

Toekomst van de internationale tuinbouw, thema op 1 februari a.s.
Op woensdag 1 februari vindt de eerstvolgende Let’s Connect plaats, met inhoudelijk thema: ‘Horticulture Tomorrow’. Horti experts Maren Schoormans, CCO bij Honest AgTech en Peter Ravensbergen, Expertleider Tuinbouw bij de WUR, schreven een blauwdruk over toekomst van de tuinbouw, gebaseerd op de input van 20 ondernemers en experts uit de sector, die in klankbord-sessies bij elkaar kwamen. Ze gaan op 1 februari in een interactieve sessie in gesprek met het publiek over hoe we de concurrentiepositie en innovatiekracht van het internationale CEA-cluster kunnen behouden en versterken. Zorg dat je erbij bent!

Aanvullende informatie en aanmelden
Alle professionals werkzaam in en buiten de tuinbouw, kunnen kosteloos deelnemen aan de Let’s Connect netwerkbijeenkomsten in World Horti Center. Het eerste half uur, van 16:00 uur tot 16:30 uur, staat het thema centraal. Daarna is er ruimte om te netwerken. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst van woensdag 1 februari, van 16:00 – 17:30 uur, kan via deze link.

Noteer ook alvast de daaropvolgende Let’s Connect netwerkbijeenkomst op 8 maart in je agenda!

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v