Laatste plaatsen voor groenbeurs in voorjaar

Laatste plaatsen voor groenbeurs in voorjaar

De voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt is bijna uitverkocht. Op de interactieve beursplattegrond is te zien dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn. “De laatste dagen bleven de aanvragen binnen komen en stroomde de beursvloer heel snel vol. We merken dat de sector weer in een positieve flow zit en bekijken op dit moment of we nog wat extra ruimte kunnen creëren om iedereen een plek te geven”, zegt beursmanager Marjolein Wieckardt.

Met nu al meer dan 150 exposanten en de 5000 monsterlagen op de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs is de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. Na de succesvolle najaarseditie willen veel bedrijven ook in het voorjaar een plek op de beurs. De komende editie krijgt dezelfde, geprezen indeling van de beursvloer, als de afgelopen Najaarseditie. De interactieve beursplattegrond en de informatie van de deelnemers is op de website te bekijken. Bedrijven die interesse hebben voor de laatste beschikbare plaatsen kunnen zich inschrijven via de website.

Green Retail Awards
Tijdens de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt wordt de Green Retail Award in de categorie Bezoekersfavoriet uitgereikt. Exposanten en leveranciers van GROEN-Direkt die hun nieuwe product extra in de schijnwerpers willen zetten kunnen hun product voor deze keuring aanmelden. Tijdens de beursdagen brengen de bezoekers hun stem uit op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. De inzendingen worden direct na de entree op de beurs gepresenteerd. Aanmelden voor deze keuring kan via de website en is mogelijk tot en met woensdag 24 januari 2024. De Green Retail Award wordt op woensdag 7 februari rond 14:00 uur feestelijk bekend gemaakt.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt, the Green Retail Fair, is samen met de Voorjaars- en Najaarsbeurs van GROEN- Direkt hét ontmoetingsmoment voor groene vakgenoten en leveranciers. De volgende editie is op 6 en 7 februari 2024. De beurs vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. De openingstijden zijn op dinsdag 6 februari van 7 tot 17 uur en op woensdag 7 februari van 7 tot 16 uur. Kijk voor meer informatie op de website plantariumgroendirekt.nl. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor vakbezoek en bezoekers kunnen zich nu al registreren via de website.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v