Kom je verwonderen!

Kom je verwonderen!

De jaarlijkse Home & Garden Fair staat weer voor de deur. Op 29, 30 en 31 maart is de professionele vakhandel weer van harte welkom. Tientallen kwekers presenteren weer hun mooiste terras- en tuinplanten én concepten voor het komende seizoen.

"Mensen kijken weer uit naar de zon én naar het voorjaarsproef maken van hun huis, tuin en balkon. Uiteraard horen daar mooie planten bij", zegt Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ. "Op onze beurs laten de deelnemende kwekers de mooiste planten voor het komende seizoen zien en ze presenteren hun nieuwe concepten."

Pieter: "Dit jaar presenteren diverse kwekers complete tuincentrumtafels op de beurs. Zo laat Heemskerk Plant het assortiment Mandevilla zien, inclusief de Summer Star Collection. Valstar presenteert een tafel met Calathea. En Schoenmakers heeft een tafel met Fittonia. Ook zijn alle Green is… soorten te zien van Vireõ. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard."

Wil je de beurs bezoeken? Laat dan even weten dat je komt.

De Vireõ Home & Garden Fair vindt plaats op 29, 30 en 31 maart aan de Hoofdweg 13 in De Kwakel. Neem voor meer informatie contact op met Pieter Middelkoop van Vireõ, tel. 06-12995575. Kijk voor de deelnemende kwekers op www.vireo.nl. Bekijk ook deze video over de beurs:

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v