Keukenhof op zoek naar objecten en foto's

Keukenhof op zoek naar objecten en foto's

Gedurende 75 jaar is er door een groot aantal mensen met enthousiasme gewerkt om de bloemententoonstelling uit te bouwen tot wat het nu is: Keukenhof. Keukenhof opende haar deuren in 1950 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat al generaties lang de harten steelt.

In de tentoonstelling Keukenhof 75 jaar krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen en ervaren hoe de bloementuin, met inzet van generaties bevlogen mensen, in 75 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip en nog steeds belangrijk is voor de sierteeltsector.
 
Om het fleurige verhaal van de bloemententoonstelling te vertellen is Keukenhof op zoek naar voorwerpen die de verhalen illustreren. Van een bord tot een schilderij: het kan van alles zijn.
De tentoonstelling wordt een plek om terug te kijken naar Keukenhof van 1949 tot het park nu. Heb je items die je Keukenhof zou willen schenken of in bruikleen kunt geven, neem contact op met de organisatie.
 
Foto's
Naast objecten, is Keukenhof ook op zoek naar foto’s. Ben je als kind in Keukenhof geweest? En heb je daar een leuke foto van? Deel deze met Keukenhof door hier te klikken en wie weet zie je jezelf in het voorjaar terug in Keukenhof. De foto moet 3mb zijn.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v