Kerstlijnen centraal tijdens Mixt Creations

Kerstlijnen centraal tijdens Mixt Creations

Ben jij benieuwd naar de trends voor deze kerst? Van 12 t/m vrijdag 16 juni 2023 vindt de huisbeurs van Mixt Creations plaats waar alle kerstlijnen worden gepresenteerd. De professionele vakhandel is uiteraard van harte welkom.

Ton Kleijberg, directeur: “Het moet nog echt zomer worden maar wij laten graag alvast dé trends van dit kerstseizoen zien, die we terug laten komen in onze unieke plantarrangementen. Natuurlijk is het ook de kans om bij te praten voor de vakantieperiode, onder het genot van een hapje en een drankje.”

Locatie en tijden
De huisbeurs is in het kantoor van Mixt Creations, te vinden in het veilinggebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer. Tussen 07.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom, een afspraak maken is aan te raden via sales@mixtcreations.nl maar is niet verplicht.

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen. Kijk voor meer informatie op www.mixtcreations.nl.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v