Inspirerende klantendag bij Klasmann-Deilmann

Inspirerende klantendag bij Klasmann-Deilmann

Een groep van ruim 80 klanten kreeg op woensdag 30 november bij Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam als een van de eersten een inkijk in de fabriek en nieuwe verpakkingshal. Daarnaast was deze middag grote aandacht voor de noodzaak en manieren van meten is weten, waarbij data vertaald wordt naar nuttige informatie.

Het meten in substraten met hernieuwbare grondstoffen was een van de centrale thema’s die tijdens de klanten dag van Klasmann-Deilmann Benelux centraal stond. Vooral de verwerking van die meetgegevens in het online dashboard Log & Solve liet de aanwezigen aan de hand van praktijkvoorbeelden zien dat data pas waardevol is als je er informatie uit kunt aflezen. Het eenvoudig bijhouden en terugkijken van teeltgegevens in dit digitale dashboard maakt het mogelijk teeltvoering te verbeteren.
 
Kijkje in de keuken van de nieuwe verpakkingshal
De innovatieve inrichting van de nieuwe verpakkingshal, de efficiënte koppeling van de verpakkingslijnen en de omvang van de fabriek in Schiedam gaven meer inzicht in de gedegen en vooruitstrevende aanpak van Klasmann-Deilmann. Klaas van Egmond van Delphy gaf vervolgens een nadere toelichting op de impact van digitalisering in de sierteelt en deelde wat praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. De toelichting op fysische eigenschappen van nieuwe groeimedia en tips over de wijze waarop telers en kwekers op deze eigenschappen kunnen inspelen, kwam van Hans Verhagen, hoofdonderzoeker van het RHP.
 
Verbinden met klanten, maar ook verbinden van klanten onderling is voor Klasmann-Deilmann Benelux een van de redenen om deze klanten dag te organiseren. Het afsluitende buffet gaf de aanwezige klanten gelegenheid om ook met elkaar na te praten en zowel zorgen als mogelijkheden in de verschillende sectoren met elkaar te delen.
 
Borgen van kwaliteitsnormen en richtlijnen
Klasmann-Deilmann is een toonaangevende internationale substraatleverancier, met talrijke verkoop- en productiebedrijven in Europa, Azië en Amerika en een netwerk van verkoop- en productiepartners op alle continenten. Overal dienen de organische substraten van Klasmann-Deilmann als cruciale basis voor de teelt van fruit, groente, kruiden, sierplanten, bomen en heesters. Veenderijen van Klasmann-Deilmann zijn allemaal RPP gecertificeerd en de substraten worden geproduceerd in overeenstemming met de richtlijnen van de RHP, ’s werelds strengste kwaliteitsnormen voor de substraatindustrie.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v