Inschrijving Let’s Meet nu officieel geopend

Inschrijving Let’s Meet nu officieel geopend

Op woensdag 1 november organiseert World Horti Center een nieuw relatie-evenement genaamd ‘Let’s Meet!’. Inschrijving voor bedrijven die opereren in de glastuinbouwsector is geopend. Tijdens het evenement, dat plaatsvindt in het hart van het Westland, staan ontmoeten en netwerken centraal. Ook wordt er in het kader van de Dag van de Tuinbouw de hele dag live radio en TV gemaakt vanuit World Horti Center.

Waarom Let’s Meet?
World Horti Center is het kennis- en innovatiecentrum voor de internationale glastuinbouwsector. In dit clubhuis van de sector komen ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid samen om te werken aan innovatie. Mario Nederpelt, Marketing & Communicatie Specialist bij World Horti Center zegt hierover: ‘Een evenement waarbij netwerken en ontmoeten centraal staan past goed bij het clubhuisgevoel. Toen onze participanten met de vraag kwamen een eigen relatie-evenement op te zetten hoefden we dus niet lang na te denken.’ Eerder dit jaar organiseerde World Horti Center voor het eerst een succesvolle banenmarkt met ruim tachtig deelnemende bedrijven. ‘We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit net zo succesvol gaat worden en hopen op veel deelnemers’ aldus Nederpelt.

Inschrijving bedrijven
Let’s Meet vindt plaats op woensdag 1 november van 12.00 tot 20.00 uur in World Horti Center. Deelnemende bedrijven wordt een plek met zwart gerokte statafel geboden. Deze statafel is naar eigen inzicht te vullen, ook is er ruimte voor een bedrijfsuiting zoals een roll-up banner. Een plek inclusief statafel kost €600 ex. BTW. Hierbij is de gehele dag koffie, thee en water inbegrepen en tussen 16.00 en 20.00 uur is het open bar. Voor standbemanning is het tevens mogelijk lunchtasjes en een avondbuffet bij te boeken. Inschrijven kan hier.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v