Hybride seminar 'From Farm to Fork China'

Hybride seminar 'From Farm to Fork China'

De Chinese retailsector en de Nederlandse tuinbouwsector bundelen hun krachten en organiseren op 22 februari in Shanghai het hybride seminar 'From Farm to Fork China'. Chinese telers, overheidsdiensten, onderwijs- en opleidingsinstituten en personen die actief zijn in tuinbouw in China en Nederland, zijn welkom.

De PIB 'NL Protected Agri Alliance China', de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in China en het Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Shanghai zijn de organisatoren van het niet te missen hybride seminar. Het wordt mede georganiseerd door Shanghai Vegetable and Edible Fungi Industry Association, C-Fruit Union en Dutch Greenhouse Delta.

Diepgaande kennis van de totale waardeketen in China
Zowel bekende Chinese organisaties als state-of-the-art Nederlandse bedrijven betreden de 22e het podium. Het offline en online publiek kan zich laten inspireren door sprekers van de Shanghai Vegetable and Edible Fungi Industry Association, C-Fruits Union, Dingdong Cayman Ltd., Shuifa Group, KUBO, Ridder, Bayer- de Ruiter Seeds, FOOD VENTURES en Grodan. De sprekers zullen diepgaande kennis delen over markttrends, de retailsector en de waardeketen in China en Nederland. Daarnaast zullen zij ingaan op tuinbouw-technologieën en oplossingen, de werking van moderne kassen, en hoe er bilaterale zakelijke kansen kunnen worden gecreerd en samenwerking tussen overheden, bedrijven en onderwijs kan worden versterkt.

Datum: 22 februari 2023
Tijd: Shanghai: 14:30-18:00 NL: 07:30-11:00
Plaats: Okura Garden Hotel, nr. 58. Maoming Nan Lu, Huangpu District, Shanghai
Online: Het zal worden gehost via Zoom.
ID: 823 6126 0396
PW: 565 200
Registratie: Stuur voor 10 februari een e-mail naar mengyao.pan@dutchsino.com.
Gelieve de namen van de gasten, het bedrijf en de contactgegevens te verduidelijken.
Vanwege de beperkte offline conferentiedeelname zal de bevestiging worden gegeven op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'.

De PIB China is een publiek-private samenwerking, gecoördineerd door Dutch Greenhouse Delta en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De PIB wil de Nederlandse glastuinbouwsector in China positioneren als dé samenwerkingspartner voor de ontwikkeling en implementatie van integrale en duurzame hightech glastuinbouw agroparken. De leden van het PIB China cluster hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve technologieën om voedzame en gezonde gewassen te telen. Samen bestrijken zij alle aspecten van de moderne tuinbouw, van teelt en beheer van kassen tot aftersales, logistiek en opleiding, onderwijs en onderzoek. Met de gecombineerde kennis, technologie en ervaring van het cluster kunnen zij het bereiken van voedselzekerheid en voedselveiligheid in China versnellen.

De leden van het PIB China cluster zijn: Bayer de Ruiter Seeds, BASF, BOAL Group, Grodan, HX Agriculture, Imagro, Inholland, Kenlog, KUBO, KuiperCompagnons, Lans Group, Lentiz onderwijs, Svensson, Ridder, en Viscon Group.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v