HortiContact is er weer helemaal klaar voor

HortiContact is er weer helemaal klaar voor

De achttiende editie van de glastuinbouwbeurs HortiContact staat voor de deur: dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 februari in Evenementenhal Gorinchem. Meer dan 300 exposanten presenteren zich tijdens deze vakbeurs.

Het programma van HortiContact 2023 bestaat onder meer uit een Werken en Leren Tour in samenwerking met Kas Magazine. Zij organiseren op woensdag 15 februari een speciale studententour. In het kader van deze tour worden studenten uitgenodigd om de vakbeurs te bezoeken. HR-managers van aanwezige bedrijven van onder andere Grodan, Nitea IT Solutions, Stolze, Van Iperen, Kubo en Koppert Nederland laten zien hoeveel kansen de tuinbouw biedt en hoe breed het speelveld is.

Tunnel van de Toekomst
Hoe innovatief de glas- en tuinbouwsector, blijkt ook in de ‘Tunnel van de Toekomst’, een nieuw onderdeel tijdens HortiContact. In deze speciale tunnel worden de belangrijkste innovaties getoond. Bezoekers kunnen stemmen op de innovatie die hen het meeste aanspreekt. Stemmen kan zowel op de website van HortiContact als in de Tunnel van de Toekomst op de beurs. Op basis hiervan wordt de publieksprijs uitgereikt. Deze uitreiking is op donderdag 15 februari.

De Lounge
Ook dit jaar is ‘De Lounge’ weer aanwezig op de beursvloer van HortiContact in samenwerking met HollandHortiMedia en Maurice Wubben. De Lounge is te vinden op het foodcourt waar bezoekers elke dag interessante kennissessies en prijsuitreikingen kunnen bijwonen en er wordt live radio uitgezonden.

In samenwerking met HortiHeroes geeft de beursorganisatie van HortiContact dit jaar start-ups ook de kans om deel te nemen aan de beurs. Op het zogeheten Startersplein staan in totaal tien deelnemers. Verder wordt binnenkort het definitieve kennisprogramma bekend gemaakt. De thema’s die behandeld worden zijn onder meer emissieneutrale glastuinbouw, plantgezondheid, automatisering en arbeid en scholing en huisvesting.

HortiContact 2023 is te bezoeken op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 februari 2023 van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Kijk voor meer informatie op www.horticontact.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v