Hortibiz Newsradio live uit Het Ruimte Scheppen Café

Hortibiz Newsradio live uit Het Ruimte Scheppen Café

Bezoek begin maart tijdens HortiContact in Gorinchem Het Ruimte Scheppen Café. Het exclusieve café is toegankelijk voor alle beursbezoekers en geeft je niet alleen een kijkje achter de schermen van het radiomaken, je kunt er ook een leuke gadget aan overhouden.

Het Ruimte Scheppen Café is gebaseerd op het bekende Top 2000 Café van Radio2. Bezoekers beleven de sfeer en kunnen tijdens hun bezoek zelfs een verzoekplaat aanvragen. Heerlijk om tijdens de drukke beurs even bij te tanken in het gezellige Ruimte Scheppen Café.

Hortibiz Newsradio zendt drie dagen lang live uit vanuit Het Ruimte Scheppen café. In een ingerichte huiskamerstudio worden korte interviews opgenomen met bezoekers, exposanten en beursorganisatie EasyFairs. En als je zelf iets kwijt wilt, staat de microfoon natuurlijk altijd open. Bezoekers worden bij de ingang van het Het Ruimte Scheppen café opgevangen door een hostes, waarbij een leuke gadget kan worden verdiend. Wil je in aanloop naar HortiContact op 5, 6, en 7 maart a.s. meer weten over het Het Ruimte Scheppen café, luister dan naar Hortibiz Newsradio en volg Goedemorgen. Het Ruimte Scheppen Café is een gezamenlijk initiatief van Goedemorgen Nieuws, BERG Ruimtescheppen.nl, HortiContact en Hortibiz Newsradio.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v