Horti Grand Prix 2024: eerste poster uitgereikt

Horti Grand Prix 2024: eerste poster uitgereikt

Vanochtend is de eerste poster van de Horti Grand Prix 2024 door Romy Stuik uitgereikt aan Sanne van den Berg van Berg Ruimte Scheppen. Vanaf nu zijn de posters met de volledige racekalender van 2024 weer gratis beschikbaar. Haal er één op in het Ruimte Scheppen Café op HortiContact. Ontvangers van KAS Magazine krijgen de poster eind maart ook door de bus.

De Horti Grand Prix-muurposter is voor het derde achtereenvolgende jaar beschikbaar en is een initiatief van Goedemorgen en Hortibiz Newsradio. De posters zijn overal binnen de tuinbouw te vinden. In menig kantine of bedrijfsrestaurant hangt de poster aan de muur en ook op kantoren is de poster een populair item. Niet alleen heb je met de poster het volledige Formule 1-programma altijd bij de hand, ook kun je jouw voorspellingen of de uitslagen op de poster invullen.

De Horti Grand Prix-muurposter wordt dit jaar in een extra grote oplage uitgebracht is per direct beschikbaar. Het eerste exemplaar werd vanochtend op HortiContact overhandigd aan Sanne van den Berg van Berg Ruimte Scheppen. Dat gebeurde in het Ruimte Scheppen Café, waar je de hele week terecht kan voor een drankje terwijl er live radio wordt gemaakt. Haal jouw poster op in het Ruimte Scheppen Café of stuur een e-mail naar redactie@hollandhortimedia.nl. Ontvang je KAS Magazine, dan vind je de poster eind maart als bijsluiter bij het magazine en valt deze automatisch bij je door de bus.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v