Hoe kan ik aan de slag met digitalisering in mijn teelt?

Hoe kan ik aan de slag met digitalisering in mijn teelt?

Tijdens het DigitaliseringsEvent, gehouden op 9 mei 2023, krijg je antwoorden op de vraag 'Hoe kan ik aan de slag met digitalisering in mijn teelt?' Daarna kun je direct aan de slag met de verdere digitalisering van jouw teelt. Het event is geschikt voor zowel groente- als siertelers.

"De middag start met onze visie op groene digitalisering voor de glastuinbouw", laat organisator Delphy weten. "Er wordt een link gemaakt met andere sectoren waar digitalisering al verder is ontwikkeld. Oud-schaatser, radiopresentator en innovatief denker Ben van der Burg zal met een inspirerend verhaal over de mogelijkheden van digitalisering een enthousiaste bijdrage doen."

Aansluitend volgen er drie workshop rondes met presentaties over uiteenlopende onderwerpen, zoals: de beschikbare sensoren en hun toepassing, klimaat tools, digitalisering in combinatie met verduurzaming, cybersecurity. Bekijk de pdf voor het totaaloverzicht waar je allemaal uit kunt kiezen. Voor elk van de drie workshoprondes kun je zelf kiezen welke workshops je graag wilt volgen. De middag is geschikt voor zowel starters in digitalisering als voor telers die al verder zijn met digitalisering op hun bedrijf.

Tijdens de pauze en de borrel kun je op de bedrijvenmarkt contact leggen met de verschillende toeleveranciers, die in het werkveld van groene digitalisering actief zijn. Het assortiment van deze leveranciers kun je ook voor 9 mei al bekijken in de digitale etalage op www.groenedigitalisering.nl, zodat je gericht jouw vragen kunt stellen tijdens het live event in Bleiswijk.

Het DigitaliseringsEvent geeft je de stappen voor het data-gedreven managen van jouw teeltprocessen om optimaal te produceren met efficiënter en objectiever gebruik van energie, gewasbeschermingsmiddelen, arbeid en water.

Programma 9 mei 2023
Locatie: Delphy Improvement Centre, Violierenweg 3, Bleiswijk
Datum: Dinsdag 9 mei 2023
    12.30 uur    Inloop
    13.00 uur    Plenaire opening door Woody Maijers van Greenport West-Holland
    13.15 uur    Inspiratie met Ben van der Burg
    14.00 uur    Workshop ronde 1
    14.45 uur    Pauze en bezoek bedrijvenmarkt
    15.30 uur    Workshop ronde 2
    16.15 uur    Workshop ronde 3
    17.00 uur    Netwerkborrel en bezoek bedrijvenmarkt
    17.30 uur    Afsluiting

Aanmelden kan tot 8 mei 8.00 uur via het online aanmeldformulier

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v