HiBreeding tevreden met debuut op IPM Essen

HiBreeding tevreden met debuut op IPM Essen

Het bestuur van HiBreeding blikt terug op een succesvolle editie van de IPM Essen die in week 4 plaatsvond. Voor het eerst was HiBreeding deelnemer. In hal 1 in het Royal FloraHolland paviljoen was HiBreeding goed vertegenwoordigd in een grote stand. Daar stelde de breeder al zijn mooie rassen ten toon.

“HiBreeding is een steeds bekendere naam in de sector en dat is positief.”, vertelt Mike van Schie – Product Manager van HiBreeding. “Een groot voordeel van deelname aan de IPM is dat je veel internationale potentiële klanten, lees kwekers, weet te bereiken. En die wilden we natuurlijk graag ontvangen in de stand om ons productportfolio aan te laten zien. We hadden een mooie plek bij de inhang van de hal, dus HiBreeding had een prachtig podium. Onze stand is goed bezocht en we kregen veel complimenten over de stand en de presentatie van de planten”, vult Van Schie aan. Onder andere re-blooming rassen in het portfolio zijn uniek. “Bloeizekerheid is één van de eigenschappen waar we op inzetten met onze nieuwe genetica. Hydrangeas met dit kenmerk als USP geven altijd nieuwe knoppen, ongeacht de periode waarin je de plant snoeit. Verder was er veel aandacht voor de rassen die we adviseren voor specifiek de retail en tuincentra als eindklant”.

Bestaande klanten
“Natuurlijk zagen we ook veel bekende gezichten op de beurs”, geeft Van Schie aan. “Het was goed om ook hen weer te zien en te spreken, zeker zo net voordat het seizoen van de hortensia weer begint. We gaan met vertrouwen en goede moed het seizoen tegemoet.”

HiBreeding is een nieuwe naam. Maar wel één met een lange geschiedenis. HiBreeding bundelt de jarenlange ervaring en expertise van twee bekende namen in de sector: Sjaak van Schie en The Mastergrowers. HiBreeding richt zich op de ontwikkeling van nieuwe genetica van Hydrangeas.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v