Krijg grip op de winter door digitalisering

Krijg grip op de winter door digitalisering

Wil je af van het gevoel dat je je op glad ijs begeeft deze winter? Krijg dan grip op jouw teelt met digitalisering en kom naar het DigitaliseringsEvent op 4 oktober in de Bommelerwaard. Het event is geschikt voor zowel groente-, zachtfruit- als siertelers.

"Vanuit het project vertellen we u waar Groene Digitalisering versneld is en hoe we dit voor elkaar hebben gekregen. In sneltreinvaart neemt Agro Energy u mee in de belangrijkste energieontwikkelingen en spreekt David van Tuijl, chrysantenkweker en voorzitter van de Landelijke Gewascommissie Chrysant, over het belang van digitalisering voor de Nederlandse Glastuinbouwsector. U bepaalt zelf welke twee workshops u 4 oktober ’s middags volgt", aldus de organisatoren.

Kies uit onderwerpen als gewasverdamping, Het Nieuwe Telen: data-gedreven, slim inzetten van energie, mijn autonome kas of laat je inspireren vanuit digitalisering van de chrysantenteelt.
Uit eerdere events is gebleken dat jouw behoefte aan meer grip bij het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Kom daarom naar dit Digitaliseringsevent, waar je meer concrete handvatten krijgt waarmee je jouw teeltprocessen kunt optimaliseren. Het maakt hierbij niet uit of je net gestart bent met digitalisering of dat je al (enige) ervaring hebt.

Programma
13.45 uur Ontvangst
14.15 uur Opening en update over Groene Digitalisering (door Delphy), energiemarkt (door Agro Energy) en marktontwikkeling (David van Tuijl)
15.00 uur Workshopronde 1
16.00 uur Pauze
16.30 uur Workshopronde 2
17.30 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Datum: Woensdag 4 oktober 2023
Tijd: 13.45 - 18.00 uur
Locatie: Partycentrum Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren

Aanmelden kan tot 3 oktober 8.00 uur via het online aanmeldformulier

Deze bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden door Glastuinbouw Nederland, Delphy Improvement Centre, Priva, Zentoo, Hogeschool Inholland, Delphy en Greenport West-Holland vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en door een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v