GreenTech maakt thema kennisprogramma bekend

GreenTech maakt thema kennisprogramma bekend

Het kennisprogramma van GreenTech Amsterdam staat dit jaar in het teken van ‘Your connection to sustainable food and flower production’. Specifieke onderwerpen als slimme belichting, plantgezondheid, weerbaar telen en robotica komen daarbij aan bod, zo laat de beursorganisatie weten.

Maar ook thema's als partners in de waardeketen, ketenintegratie, biodiversiteit en duurzaamheidsuitdagingen in de tuinbouwsector staan op de agenda bij de Vision-, Technology- en Plant Compound/ Vertical Farming Stages. In totaal worden er 525 exposanten en 11.000 bezoekers op de beursvloer verwacht. GreenTech Amsterdam vindt plaats van 13 tot en met 15 juni in RAI Amsterdam Convention Centre.

Side-evenementen

  • Dinsdag 13 juni: ‘Innovation & Concept Awards’. Tijdens de officiële opening van GreenTech Amsterdam worden de winnaars in de categorieën Innovatie en Concept bekend gemaakt.
  • Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 juni worden ‘Meet the Xpert’-sessies georganiseerd. Experts uit de branche gaan informeel in gesprek met bezoekers en exposanten over onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn.
  • Woensdag 14 juni van 8.30 – 14.00 uur: ‘Dag van de Kracht’. GreenTech nodigt vooruitstrevende telers & veredelaars, ingenieurs, adviseurs, investeerders en solution providers uit om te netwerken, te verbinden en te discussiëren over onderwerpen in de tuinbouw met als thema ‘Let’s work together’.
  • GreenTech Party op dinsdag 13 juni van 18.00 – 20.00 uur. Gratis toegang voor exposanten.
  • Op woensdag 14 juni worden bustours naar koplopers uit de branche georganiseerd.


Kijk voor meer informatie over het programma op www.greentech.nl/amsterdam

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v