FloraZON tevreden over najaarsevenement

FloraZON tevreden over najaarsevenement

Afgelopen zondag 24 en maandag 25 september heeft een groot aantal bloemisten en branchegenoten uit Nederland, België, Duitsland en daarbuiten het jaarlijkse FloraZON Autumn Event in Venlo bezocht. Tijdens dit Autumn Event MEET YOUR FUTURE nam FloraZON haar bezoekers mee naar hun toekomst! In een sfeervolle, decoratief aangeklede hal waren er 3 platforms gecreëerd met elk een eigen activiteit, inspelend op de toekomst.

Zes 6 Top arrangeurs, waaronder Anniek Siegers (Beste bloemiste van Nederland, winnares van de Flowercup 2023 én finaliste NK Bloemschikken 2024), Moniek Koopmans (NL), Marion Lemmen (NL), Panc Vis (NL), Franky Bollingh (BE) en jong aanstormend talent Lindsay Kleeven (NL) demonstreerden hun trending creaties voor het komende najaar en winter.

Het ‘Communicatie’ platform bestond uit 6 uiteenlopende, rijkelijk gedecoreerde ‘Kerst’ stijlstudio’s, waarbij iedere bezoeker een eigen Social Media filmpje kon laten opnemen in de Social Media Stijl Studio van zijn of haar voorkeur. Proostend op een gelukkig nieuw jaar of fijne feestdagen wensend, werden de opgenomen filmpjes direct daarna naar de deelnemer doorgemaild. Een gepersonaliseerd Social Media video, direct klaar om te posten voor de Kerst.

In het middelpunt van de FloraZON-hal bevond het Bloemen café zich. Zowel jong en oud maakten samen een praatje, onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. Wij hopen dat er tussen de bloemisten, branchegenoten, kwekers, studenten van de groen opleidingen en zij-instromers van de bloemvakopleidingen, leuke en interessante contacten zijn voortgekomen. En wellicht dat uit deze contacten voor jouw toekomst nog nieuwe samenwerkingen uit volgen.

Voor het volgend jaar staat er opnieuw een FloraZON Najaarsshow op de planning.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v