Freight Line Europe aanwezig op groenbeurs

Freight Line Europe aanwezig op groenbeurs

Freight Line Europe zal vertegenwoordigt zijn tijdens PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Deze toonangevende groenbeurs zal 23 en 24 augustus plaats vinden in Boskoop en is een perfecte gelegenheid om professionals in de groene sector kennis te laten maken met het bedrijf. Als expert op het gebied van transport en logistiek zal Freight Line Europe hun uitgebreide diensten toelichten aan de bezoekers van de beurs.

Met een sterke focus op het verzorgen van hoogwaardig transport van verse producten is Freight Line Europe enthousiast om haar expertise te presenteren aan de bezoekers van PLANTARIUM|GROEN-Direkt. Of het nu gaat om het vervoeren van planten, bloemen of groenten, het team van Freight Line Europe staat paraat om de kwaliteit van de producten te waarborgen gedurende het gehele transportproces.

"Deze beurs biedt een platform voor netwerken, zakelijke kansen en het uitwisselen van kennis en ervaring. Het team van Freight Line Europe kijkt ernaar uit om bestaande relaties te versterken, nieuwe klanten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen" aldus Viktor Vijverberg, salesmanager bij Freight Line Europe. "Onze modern uitgeruste vloot en temperatuurbeheersingssystemen stellen ons in staat om aan de hoogste normen te voldoen, terwijl we flexibiliteit bieden om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.”

Over Freight Line Europe
Freight Line Europe is een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in geconditioneerd transport van versproducten, variërend van groenten en fruit tot bloemen en planten. Met een toegewijd team, moderne vloot en high-end bedrijfsfaciliteiten streeft het bedrijf ernaar om de versheid van goederen te behouden en betrouwbare transportoplossingen te bieden.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v