FlowerTrials verbreedt regionale grenzen

FlowerTrials verbreedt regionale grenzen

De aanmelding voor FlowerTrials, het jaarlijkse evenement op het gebied van sierteeltveredeling, is alweer enkele weken geopend. Veel geïnteresseerden uit de hele wereld hebben zich al geregistreerd om straks te kunnen zien wat nieuw en inspirerend is op het gebied van pot- en perkplanten!

Vaste bezoekers van FlowerTrials weten dat het assortiment, dat getoond wordt door 60 veredelingsbedrijven op meer dan 30 locaties, vrijwel uniek is. Telers en jonge planten-producenten, handelaren en retailers weten dat FlowerTrials® dé plaats van ontmoeting is tussen professionals en planten. Contacten worden gelegd en inspiratie is volop aanwezig. Maar ze weten ook dat, met zo'n rijkdom en overvloed aan prachtige siergewassen, een goede planning cruciaal is. De website van FlowerTrials is wat dat betreft onmisbaar! Met één klik kan je je registreren voor alle locaties, nieuws en highlights van alle deelnemers, routeplanning, suggesties voor hotels en nog veel meer: www.flowertrials.com.

Aalsmeer, Westland en Noordrijn-Westfalen worden Midden, Zuid en Duitsland
FlowerTrials is hét event waar de sierteeltsector zich laat zien als een dynamische industrie die zich continu aanpast en verbetert om geavanceerde genetica op de markt te brengen. Dat blijkt ook uit de FlowerTrials-organisatie, die werkt aan de verdere optimalisering van de FlowerTrials-beleving voor zowel bezoekers als deelnemers. Regelmatige bezoekers van de FlowerTrials-website zullen al gemerkt hebben dat de FlowerTrials-regio's opvallend zijn aangepast. Omdat FlowerTrials steeds meer aandacht trekt, presenteren ook steeds meer veredelingsbedrijven hun noviteiten in week 24 onder de vlag van het evenement. De grenzen van de drie regio's, Aalsmeer en Westland in Nederland en Noordrijn-Westfalen in Duitsland, werden langzaamaan steeds verder opgerekt door de deelname van nieuwe locaties. Om het voor bezoekers eenvoudiger te maken een optimale route te plannen voor de vier dagen zijn de regio's nu ingedeeld in drie geografische stroken - Midden en Zuid in Nederland, en Duitsland.

De FlowerTrials-kaart, jouw paspoort en handleiding voor alle noviteiten in de sierteelt!
Dit jaar komt FlowerTrials weer met de handige en compacte FlowerTrials-kaart. Daarop staan alle locaties, adressen en afstanden tussen locaties, ingedeeld in de drie regio's. Een handig hulpmiddel bij het plannen van je route in Nederland en Duitsland in week 24! De kaart wordt in mei verspreid in de Nederlandse en Duitse vakpers en is ook verkrijgbaar bij alle FlowerTrials-deelnemers of bij het FlowerTrials-secretariaat. Bij je eerste FlowerTrials-bezoek krijg je op vertoon van je registratiebevestiging een badge met barcode. Als je die bevestigt, wordt je kaart een handig, persoonlijk FlowerTrials-paspoort: jouw toegangsticket tot de prachtige wereld van siergewassen.

Registreer vooraf voor een vlotte start
Vanwege de grote belangstelling voor FlowerTrials is registratie vooraf noodzakelijk. Dat gaat snel, eenvoudig en is gratis! Ga naar www.flowertrials.com/registration en vul enkele gegevens in die nodig zijn om je bevestiging en persoonlijke barcode te ontvangen. Neem die - geprint of op je telefoon of tablet - mee naar de eerste locatie die je wilt bezoeken. Daar ontvang je een badge/sticker die je kunt gebruiken op alle FlowerTrials-locaties.
 
De FlowerTrials 2023 zijn geopend van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. Dinsdag t/m donderdag van 8.00 - 18.00 uur en vrijdag van 8.00 - 15.00 uur.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v