F1 pitreporter spreekt tijdens Delishow Deliflor

F1 pitreporter spreekt tijdens Delishow Deliflor

Het jaarlijkse evenement Delishow, waarin veredelingsbedrijf Deliflor Chrysanten haar nieuwe assortiment chrysanten toont, heeft tussen 16 en 19 januari veel kwekers en handelaren getrokken. Niet alleen waren zij welkom om de ‘Next gen’ veredelingsresultaten te bekijken. Ook was er ruimte voor ontspanning en informeel bijpraten met collega’s.

Jack Plooij, pitreporter bij de Formule 1, verzorgde op donderdag 18 januari een leuke lezing over zijn Formule 1 ervaringen en het belang van samenwerken. Max Verstappen is de gevierde man, maar zonder een ultieme samenwerking van alle partijen om hem heen, zou hij nergens zijn.

Er werd door klanten enthousiast gereageerd op de nieuwe toppers in de bloeiproef, die zoals gewoonlijk werden gepresenteerd in een prachtige ambiance, dit maal geheel ingericht in de vernieuwde Deliflor huisstijl. Hierin was onder meer een opvallende presentatie gemaakt van de nieuwe enkelbloemige witte Mirana, een van de toppers voor de toekomst.

Speciaal voor dames uit de bloemensector werd op woensdag een leuke workshop georganiseerd waarin zij creatief met de chrysanten van Deliflor aan de slag konden. Hier werd met enthousiasme op gereageerd.

Deliflor kijkt met een positief gevoel terug op een enerverende week en zal komende week diverse nieuwe rassen ook aan het internationale publiek tonen tijdens de IPM Essen. Deliflor is hier aanwezig in stand 2C15 in hal 2, waar zij samen met Beekenkamp Plants de Beekenkamp groep zal vertegenwoordigen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v