'Een plek om te ontmoeten en ervaren'

'Een plek om te ontmoeten en ervaren'

Decorum blikt tevreden terug op drie succesvolle beursdagen tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair 2023 in Aalsmeer. Dit jaar kozen de Decorum planten- en bloemenkwekers voor een gezamenlijke presentatie in een indrukwekkende stand van bijna 500 m². Decorum zette in op trends en sfeer en daarom fungeerde de opvallende stand als een uitnodigende ontmoetingsplaats.

De presentatie van bloemen en planten samen vulde elkaar prachtig aan en hierdoor werd de stand ervaren als een geleidelijke overgang tussen de verschillende hallen.

Het uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten vormde een prachtige samenhang, waarin voor elke doelgroep passende producten te vinden waren. Nationaal en internationaal publiek, waaronder bezoekers uit Italië, Duitsland en Engeland, wist de Decorum-stand te vinden voor inspiratie en de mooiste noviteiten.

De nieuwe Decorum Only lijn werd enthousiast ontvangen door bezoekers. Producten die exclusief bij Decorum kwekers te verkrijgen zijn, daar kan je je mee onderscheiden.

Na het nuttigen van een hapje en drankje, besloten bezoekers hun ervaring in de Decorum-stand op een memorabele manier: met een foto voor de adembenemende Pure Perfection fotomuur, rijkelijk versierd met de meest unieke bloemen en planten.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v