Discover plant excellence

Discover plant excellence

KP Holland opent tijdens de FlowerTrials van 13-16 juni, haar deuren voor al haar nationale én internationale relaties. Kwekers, retailers en exporteurs zijn van harte welkom bij het KP Holland Innovation Lab.

Werp een blik op de nieuwste veredelingselecties van de Rosalina Kalanchoë, Spathiphyllum Cupido en Siam Curcuma en ontdek wat plant excellence betekent voor de KP Holland noviteiten. Naast het KP Holland assortiment presenteert XL Bloom young plants haar uitgebreide assortiment potanthurium. Denk aan kleine multiflowers en tulpvormige bloemen. De focus van XL Bloom ligt op grote bloemrijke Pot Anthurium variëteiten. Weefselkweek producent Siere handel vertegenwoordigt deze week bij KP Holland een selectie van de populairste items uit de ruim 1000 plantensoorten die in hun labs in China worden geproduceerd. Siere handel focust zich op groene planten, een mooie aanvulling op het overig assortiment dat we op deze FlowerTrials locatie tonen.

Inspiratie voor retailer en -leverancier
Naast de allernieuwste veredelingsresulaten, vind je bij FlowerTrials locatie KP Holland een interessant aanbod retail inspiratie met de Rosalina, Cupido en Siam artikelen dat direct beschikbaar is of in de komende maanden zal worden. Het aanbod bloeiende planten en bijbehorende pot/plant combinaties zullen op verrassende manieren terugkomen. Ook inspireert Air So Pure met haar nieuwe propositie, merkuitstraling en het bijbehorende Point-of-Sale materiaal. Hiermee kiest KP Holland voor een inspirerende insteek van de FlowerTrials voor zowel de kweker als de verkooppunten en hun leveranciers.

Stap in de Plant Excellence EXPRESS
De combinatie van zowel veredeling als productie onder hetzelfde dak maakt KP Holland uniek en dat laten we graag zien. Tijdens de FlowerTrials vertrekt de Plant Excellence EXPRESS regelmatig vanuit het Innovation Lab naar de productielocaties van Rosalina, Siam en Cupido die zich om de hoek bevinden. Stap in en ontdek hoe het product zich gedraagt in onze kassen en dus wat plant excellence betekent voor onze producten.

Vooraf online registratie voor de FlowerTrials is eenvoudig via www.flowertrials.nl.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v