Delishow vol noviteiten

Delishow vol noviteiten

De jaarlijkse Delishow van Deliflor Chrysanten vindt dit jaar op een vernieuwde locatie binnen het bedrijf plaats. Er heeft de afgelopen periode een uitbreiding van de breeding faciliteiten bij Deliflor plaatsgevonden. De bloeiproef is hier geplaatst onder recent geïnstalleerd full LED. Klanten zijn dit jaar maar liefst op 4 dagen welkom om de nieuwste rassen en kansrijke nummers te komen bekijken: van dinsdag 17 januari tot en met vrijdag 20 januari van 8.00-14.00 uur is de Delishow op afspraak te bezoeken. En er zijn veel nieuwe rassen te bewonderen! Een Delishow vol noviteiten dus.

De laatste edities van de Delishow werden nog door Corona overschaduwd. Dit jaar is extra ingezet op het terugbrengen van de gezelligheid. Met dat doel wordt de locatie omgetoverd in een sfeervol hotel compleet met bar, restaurant en relaxruimte. Deliflor wordt voor deze gelegenheid tijdelijk omgedoopt tot ‘Hotel Delifornia’. Uiteraard voorzien van de mooiste sfeerarrangementen met de chrysanten uit het eigen assortiment. Speciale aandacht is er voor de complete Yin Yang® serie: een santini met een bijzonder zwart hartje, waarvan de 5e kleurvariant in week 5 op de markt zal komen.

Verder staan er nog meer Deliflor santini’s klaar voor marktintroductie. Zo zullen dit voorjaar de fris groene Turtle, de perzikkleurige Babette en de crème Baykal Lunar geïntroduceerd worden. Daarnaast zijn er ook  in het pluissegment 2 nieuwe toppers te verwachten: van de welbekende Rossano komt een nieuwe zalmkleurige aanvulling, Rossano Salmon. Verder staat de lichtroze Honeymoon op de planning voor dit voorjaar, een prachtige grote bloem, uitermate geschikt voor de mooiste bruidsarrangementen.

Bezoekers kunnen zich zelf vooraf online registreren of een afspraak inplannen via hun accountmanager. Meer info is te vinden op www.deliflor.nl

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v