Cyber security centraal

Cyber security centraal

In Tomatoworld is op 23 november een event voor telers over cyber security ‘Slim telen = Data beveiligen’. Eén van de sprekers is voormalig hacker Erik Rutkens. Daarnaast zijn er presentaties van IT-bedrijf BICT Groep en van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor telers.

De tuinbouw past steeds meer digitalisering toe, onder meer door de inzet van AI, robots en sensoren. Zulke digitale technieken kunnen kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen. Hoe kan een ondernemer voorkomen dat de systemen op het bedrijf gehackt worden? Daarover gaat het event in Tomatoworld op 23 november. Telers kunnen zich daarvoor aanmelden via de website van Tomatoworld.

De bijeenkomst start om 14.45 met een welkomstwoord door Aart van den Bos van Tomatoworld. Erik Rutkens (Hacksclusive) neemt bezoekers mee in de werkwijze van hackers. Hoe kunnen ondernemers zich daartegen beschermen? Kevin Bogaards (BICT Groep) vertelt over de relatie tussen cyber security met bedrijfszekerheid. De bijeenkomst eindigt met een paneldiscussie, met onder meer Anne Visser (Cyberweerbaarheidscentrum Greenport). Na afloop is er – rond 17.00 uur – een netwerkborrel.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v