CNB Dutch Peony Days

CNB Dutch Peony Days

CNB organiseert van woensdag 7 t/m vrijdag 9 juni de CNB Dutch Peony Days. Net zoals voorgaande jaren vindt ook dit jaar de show plaats bij CNB in Bovenkarspel.

CNB vindt promotie van de pioen erg belangrijk. Daarom wordt er groots uitgepakt en staan er tussen de 90 en 110 soorten van zowel het huidige assortiment als de nieuwste cultivars klaar in de show. De CNB Dutch Peony Days vinden gelijktijdig met de Dutch Lily Days plaats, wat met name interessant is voor de buitenlandse bezoeker.

Net als voorgaande jaren worden de inzendingen gekeurd door een vakjury en wordt de CNB Dutch Peony Award uitgereikt. Deze vakjury bestaat uit experts en professionals uit het pioenenvak die de inzendingen zullen beoordelen op: uniformiteit, vaasleven, knop- en bloempresentatie. Dit jaar wordt er naast de “Beste Lactiflora, Hybride en ITOH” ook een award toegekend aan de “Beste nieuwkomer”.

Al jaren showen kwekers hun soorten tijdens de CNB Dutch Peony Days. Inzenders kunnen contact opnemen met de CNB Pioenenvertegenwoordiger Gijs Laan. De show is vrij te bezoeken aan de Veilingweg 1 in Bovenkarspel. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v