Bezoekersrecord voor GreenTech Americas

Bezoekersrecord voor GreenTech Americas

5.207 professionals, 40% meer dan in 2022, en 200 exposerende bedrijven uit 19 landen woonden de derde editie van GreenTech Americas bij. 95% van de exposanten hebben hun stand al geboekt voor 2024. Het internationale evenement, dat van 21 tot 23 maart plaatsvond in het Querétaro Congress Center, Mexico, bood een scala aan technologische oplossingen om de productie en waarde te verhogen. De volgende editie van GreenTech Americas vindt plaats van 12 – 14 maart 2024. GreenTech Americas wordt georganiseerd door RAI Amsterdam in samenwerking met Tarsus Mexico.

Het evenement werd bijgewoond door 200 exposerende bedrijven uit 19 landen; Mexico, Canada, de Verenigde Staten, Colombia, China, Cyprus, Spanje, Frankrijk, India, Sri Lanka, Nederland, Letland, Rusland, Turkije, Duitsland, België, Italië, Nieuw-Zeeland en Griekenland. Ook het Congresprogramma werd goed bezocht door 281 professionals, met ruim 20% aanwezigen dan in 2022. "Dit succes was vooral te danken aan het hoge niveau van de (internationale) sprekers die de kansen van beschermde tuinbouw in de regio bespraken en analyseerden. Ze deelden ook hun ervaringen en praktijken over het verhogen van de gewasproductiviteit", aldus de organisatie.

Mariska Dreschler, Director of Horticulture - GreenTech Global, legde uit dat op de beursvloer een grote diversiteit aan hightech technologische oplossingen te zien was, aangepast aan de klimaatbehoeften van Mexico en toepasbaar voor landen met vergelijkbare klimaatomstandigheden. “We zijn er trots op dat het evenement voor de derde keer een mooie face-to-face bijeenkomst was van toonaangevende en innovatieve partijen, actief en geïnteresseerd in de tuinbouw. Met een toenemend aantal bezoekers uit zowel Mexico als omringende landen, is GreenTech Americas een blijvertje als regionaal knooppunt met een eigen focus. Het is in sterke synergie met onze wereldwijd gepositioneerde GreenTech Amsterdam-show die dit jaar van 13-15 juni wordt georganiseerd.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v