Agrarisch attaché China opent Vaktentoonstelling

Agrarisch attaché China opent Vaktentoonstelling

Verheugd is het bestuur van de Vaktentoonstelling om te kunnen mededelen dat de editie van 2024 wordt geopend door de agrarisch attaché van de Chinese ambassade in Nederland, de heer Yan Shupeng.

Het thema van de Vaktentoonstelling, die dit jaar gehouden wordt van 15 tot en met 18 februari, is ‘Chinees Nieuwjaar’. Passend bij dit thema, is een vertegenwoordiging van China zelf aanwezig in persoon van agrarisch attaché van de Chinese ambassade, de heer Yan Shupeng. "Het is vaak een uitdaging om vertegenwoordigers van de Chinese ambassade bij dergelijke evenementen te betrekken", aldus bestuurslid IJsbrand de Jong. "Daarom zijn we bijzonder blij verrast met de aanwezigheid van de heer Yan. Ik ken de heer Yan vanuit het vak en hij heeft mij gevraagd hem rond te leiden op de show. Mede hierdoor en meerdere ontmoetingen gedurende deze dag, zal hem duidelijk worden hoe de bloembollensector in elkaar steekt."
 
De opening vindt plaats op donderdag 15 februari om 10.30 uur. Aansluitend gaat het programma rond 11.00 uur verder met een exporteursochtend die in samenwerking met Royal Anthos wordt georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Uitdagingen in Fusarium’. Hierin zullen diverse bloembollenexporteurs het woord voeren en met elkaar en ondernemers uit de zaal discussiëren.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v