Aanmeldingen Trade Fair Aalsmeer liepen storm

Aanmeldingen Trade Fair Aalsmeer liepen storm

De aanmeldingen voor expositieruimte op de Trade Fair Aalsmeer liep storm, zo laat Royal FloraHolland weten. Alle ruimtes waren snel verhuurd aan de ruim 600 exposanten. De internationale sierteeltbeurs biedt exporteurs, groothandelaren, veredelaars, detaillisten, kwekers en overige leveranciers inspiratie op het gebied van de sierteelt. De Trade Fair Aalsmeer vindt plaats op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november 2024.

Voor de circa 20.000 bezoekers is er veel te zien. Ook dit jaar is er weer een hal met veel kamer- en tuinplanten, een hal met diverse soorten bloemen én met artikelen voor de toegevoegde waarde zoals verpakkingen of decoratiemateriaal. Iedere exposant toont diens mooiste en nieuwste producten. Ieder op zijn eigen manier om de aandacht te trekken.

Netwerken
Naast inspiratie opdoen, is de beurs vooral een gelegenheid om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en zaken te doen. Met de honderden exposanten en duizenden bezoekers zijn die mogelijkheden er volop. Binnenkort worden alle exposanten bekend gemaakt via www.tradefairaalsmeer.com. Het bezoek aan de beurs is gratis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v