AAN TAFEL! gaat internationaal

AAN TAFEL! gaat internationaal

Op vrijdag 19 januari stond AAN TAFEL! op de Grüne Woche in Berlijn. Tijdens de levensmiddelenbeurs gingen boeren in gesprek met politici en beleidsmakers. En waar kan dat beter dan AAN TAFEL? Op een prominente plek in het Holland Paviljoen stond de tafel. Hier werd actief de dialoog gezocht tussen stad en platteland, tussen boer en burger.

AAN TAFEL! ging melkveehouder Geertjan Kloosterboer in gesprek met politicus Harm Holman (NSC) over de toekomst van de dierlijke productieketen in Nederland. Hierna volgde Alex Datema met Roy Meijer over de toekomst van jonge boeren in Nederland. Erik Stegink en Dirk Bruins spraken over de veranderende rol van belangenorganisaties. Het laatste tafelgesprek was tussen akkerbouwer Jaap Lodders en Cor Pierik (BBB) over de toekomst van de plantaardige productieketen. Al deze gesprekken zijn binnenkort terug te luisteren op onze online kanalen!

AAN TAFEL! is een format dat ruimte biedt voor uitwisseling van gedachten; te onderzoeken of de verschillen van inzicht werkelijk zo groot zijn als de mainstream media doen geloven. De uitkomst van een AAN TAFEL! gesprek is ongewis. Kiezen de tafelgasten voor 'agree to disagree' of slaan ze een brug naar oplossingen?

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v