36.000 bezoekers IPM

36.000 bezoekers IPM

De Internationale Plantenbeurs IPM Essen heeft ondanks de landelijke spoorwegstaking in Duitsland zo'n 36.000 vakbezoekers getrokken. Van 23 tot 26 januari toonden 1.403 exposerende bedrijven uit 43 landen hun innovaties op het gebied van planten, technologie en bloemisterij.

De 40e editie van 's werelds grootste sierteeltbeurs onderscheidde zich opnieuw door de opvallend hoge kwaliteit van het professionele publiek. Er was veel belangstelling voor klimaatbestendige en biodiversiteitsbevorderende planten, evenals voor innovaties voor een hulpbronnenefficiënte productie. In vergelijking met het voorgaande jaar kende IPM Essen 2024 een toename in de internationaliteit van zijn publiek, zo laat de beursorganisatie weten.

"De groene sector heeft tijdens de 40e IPM Essen opnieuw haar relevantie voor hedendaagse kwesties aangetoond. De tuinbouw is krachtig en innovatief, zoals we deze vier dagen hebben gezien en bewezen", aldus Eva Kähler-Theuerkauf, voorzitter van de Staatsvereniging van Tuinbouw Noord Rijn-Westfalen en voorzitter van de IPM-beursadviesraad.

De volgende IPM Essen vindt plaats van 28 tot en met 31 januari 2025.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v