21.000 bezoekers tijdens Trade Fair Aalsmeer

21.000 bezoekers tijdens Trade Fair Aalsmeer

Royal FloraHolland kijkt terug op een zeer geslaagde editie van Trade Fair Aalsmeer op 7, 8 en 9 november. Drie dagen lang was het terrein van Royal FloraHolland het epicentrum van de sierteeltsector, waar maar liefst 21.000 bezoekers uit de hele wereld op af kwamen.

Voor het eerst vond het evenement dit jaar een dag eerder plaats, op dinsdag, woensdag en donderdag. De bedoeling hiervan was om de drukte beter te spreiden en dat is goed gelukt. De bezoekersaantallen waren gelijkmatiger verdeeld dan in voorgaande jaren, zo laat de veiling weten.

De beurs werd bezocht door importeurs, exporteurs, kwekers en veredelaars, maar ook bloemisten en beslissers van grote supermarkten, tuincentra en bouwmarkten wisten de weg naar Aalsmeer goed te vinden. Zij konden terecht bij de meer dan 600 exposanten, die met prachtige bloemen- en plantenshows hun (nieuwe) assortiment presenteerden. Ook meerdere concepten en toegevoegde waarde-producten voor de sierteeltsector waren op de vloer te vinden. De beurs was hét moment om relaties te onderhouden, nieuwe contacten te leggen en natuurlijk zaken te doen.

"We willen graag alle exposanten, deelnemers, bezoekers en medewerkers hartelijk bedanken voor alle moeite die zij hebben gedaan om de beurs tot een succes te maken. We zien iedereen graag terug in november 2024 voor weer een mooie, nieuwe editie van Trade Fair Aalsmeer. Tot dan!"

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v