20 jaar FlowerTrials

20 jaar FlowerTrials

De afgelopen twee decennia heeft FlowerTrials zich ontwikkeld van een gezamenlijk promotie-initiatief opgezet door een handvol veredelaars tot een niet te missen evenement binnen de wereldwijde tuinbouwgemeenschap. Maar liefst 59 bedrijven zullen dit jaar exposeren in week 24 voor de 20ste jubileumeditie.

FlowerTrials brengt vooraanstaande veredelaars, telers, retailers en belanghebbenden uit de industrie samen om de nieuwste variëteiten en trends in de veredeling van pot- en perkplanten te ontdekken. Van levendige eenjarigen tot veerkrachtige meerjarigen, FlowerTrials is dé plek om voortdurende innovatie en creativiteit binnen de industrie te ontdekken. Dit komt tot uiting in assortimenten die enerzijds blijven voldoen aan de vraag van de consument op het gebied van kleur en tuinprestatie, en anderzijds inspelen op een markt in evolutie waar criteria zoals duurzaamheid, ziekteresistentie en aanpasbaarheid aan wijzigende klimaatomstandigheden steeds belangrijker worden.

Marjolein Kuyucu-Lodder, International Product Marketeer bij Florensis en nieuwe voorzitster van het FlowerTrials comité: "In de afgelopen twintig jaar heeft FlowerTrials zich ontwikkeld van een gezamenlijk promotie-initiatief tot must-attend handelsevenement op de tuinbouwkalender. Naast planten die de tuinen opvrolijken, zoekt de moderne consument naar variëteiten die hittebestendig, droogte tolerant, of aantrekkelijk zijn voor bestuivers. De deelnemers van FlowerTrials reageren steeds meer op deze maatschappelijke trends door de nieuwste veredeling op inspirerende wijze te tonen en helpen retailers hiermee het verhaal succesvol aan hun klanten over te brengen."

De toekomst van tuinbouw vormgeven
Flowertrials is een not-to-be-missed evenement waar vakmensen uit de industrie ideeën uitwisselen, de nieuwste trends ontdekken en de toekomst van de sierteelt mee bepalen. Dit jaar zullen de deelnemers hun nieuwste innovaties tentoonstellen op 30 locaties in het midden en zuiden van Nederland, evenals in Duitsland. Dankzij zijn focus op de presentatie van de nieuwste ontwikkelingen in veredeling, is het evenement een drijvende kracht die de voortdurende evolutie in pot- en perkplanten laat zien.

Op www.flowertrials.com vind je een compleet overzicht van alle actuele deelnemers en hun assortiment, inclusief de link om je te registereren.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v