13 en 14 maart: Trade Fair

13 en 14 maart: Trade Fair

De lente staat alweer voor de deur. Dat betekent dat het tijd is voor Trade Fair Rijswijk, dé beurs voor alles op het gebied van kamer-, tuin- en terrasplanten. Het evenement vindt plaats op 13 en 14 maart 2024 en de locatie is – net als vorig jaar - De Broodfabriek in Rijswijk.

"Met Trade Fair Rijswijk beginnen we aan een fris, nieuw plantenseizoen. Meer dan 200 exposanten, waaronder plantenaanvoerders en leveranciers, presenteren een grote variëteit aan planten en toegevoegde waarde-producten aan ruim 2500 bezoekers", aldus Royal FloraHolland. "Je ontdekt de laatste ontwikkelingen op het gebied van kamerplanten, maar je vindt er ook alles voor in de tuin en op het terras. Denk aan productlanceringen, demo’s en duurzame innovaties, alles omringd door veel groen. Kortom: Trade Fair Rijswijk is dé one-stop-shop voor planten!"

De beurs biedt daarnaast volop mogelijkheden om te netwerken: kwekers en handelaren kunnen elkaar op een ongedwongen manier weer eens uitgebreid spreken. Kom dus langs op 13 en 14 maart 2024, voor twee dagen vol kleurrijke noviteiten, enthousiaste kwekers en gedreven in- en verkopers. Via deze link kun je je gratis registreren als bezoeker. Op de website kun je terecht voor meer informatie.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v