Grote opkomst bij Productdag Tulp

 Grote opkomst bij Productdag Tulp

De jaarlijkse Royal FloraHolland FPC productdag Tulp vond deze week plaats, in het stadion van voetbalclub AZ in Alkmaar. Na twee jaar van afwezigheid kon er weer een echte bijeenkomst worden georganiseerd. De animo was groot onder aanvoerders en kopers, zo laat Royal FloraHolland weten.

"Naast dat we momenteel in onzekere tijden zitten en iedereen graag een inkijkje wilde in de huidige marktsituatie, wilde men vooral met elkaar hier over spreken. De sfeer op het event was erg goed, maar men is uiteraard benieuwd naar het komende broeiseizoen. Met ruim 200 deelnemers kunnen we spreken van een zeer goed bezocht netwerkevent. Het programma begon met een mooie rondleiding door het AFAS stadion, zoals het stadion van AZ officieel heet. Daarna kwamen er diverse sprekers aan het woord om te informeren en te inspireren."

Fred van Schagen vertelde over de FPC (FloraHolland Product Commissie) zaken, Arjan Smit over de promotieplannen van Tulpen Promotie Nederland. Over ‘Floriday Direct bieden’ kwam Marco Stolze aan het woord. Er was een update vanuit de Ledenraad door Peter Smak, een bedrijfsupdate door Ruud Knorr en Coen Verspeek presenteerde de markt- en consumententrends. De dag werd afgesloten met een gezellige pubquiz en diner waarbij kaarten gewonnen zijn voor de eerste wedstrijd van AZ op 7 januari door John Rijnsburger en Wijnzen Pauzenga.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v