Twee energiemiddagen AAB voor Decorum-telers

Twee energiemiddagen AAB voor Decorum-telers

Op 11 en 18 april kwamen in totaal zo'n 40 Decorum kwekers bij elkaar tijdens de, door AAB georganiseerde, Energiemiddagen.

E-boilers, kernenergie, zonne-energie, windenergie, Co2, restwarmte en warmtepompen. Zo maar een greep uit de vele onderwerpen die tijdens de informatiebijeenkomsten aan bod zijn gekomen. Onder de vakkundige leiding van Erik Bax, adviseur energie en Co2 emissie, waren de aanwezige kwekers urenlang geboeid met elkaar in gesprek over alles wat raakvlakken heeft op het gebied van energie.

"Om onze leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ins&outs op het gebied van energie zijn we terecht gekomen bij AAB, een gerenommeerd en bekend adviesbureau voor onder andere allerlei energievraagstukken. Diverse van onze leden zijn reeds klant bij AAB voor o.a. strategisch en tactisch advies, aldus Decorum."

Erik Bax: ‘’We werken dagelijks voor onze klanten aan energievraagstukken in het kader van de energietransitie binnen de sector. We vinden het belangrijk om deze kennis over te dragen en ondernemers bewust te maken van datgene wat er speelt op het gebied van energie en welke concrete stappen men zelf kan nemen."

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v