Inspirerende 'Meet Up' met focus op ChatGPT

Inspirerende 'Meet Up' met focus op ChatGPT

Op maandag 19 juni vond de Marketeers Meet Up plaats bij Sion Young Plants, speciaal voor de marketingprofessionals werkend bij klanten van Sion. Kim Pot, een expert op het gebied van AI en ChatGPT, gaf een boeiende workshop over de nieuwste ontwikkelingen van haar vakgebied en de impact ervan op contentcreatie. Bovendien kregen de marketeers de gelegenheid om een uitgebreide rondleiding te volgen door Sion’s gloednieuwe Trend Lab.

De Marketeers Meet Up bood een unieke gelegenheid voor marketeers om hun kennis uit te breiden en de laatste ontwikkelingen te verkennen op het gebied van AI en ChatGPT. Expert Kim Pot verzorgde een inspirerende workshop waarin ze dieper inging op ChatGPT en de impact ervan op contentcreatie. De aanwezigen konden leren hoe ze AI en ChatGPT kunnen integreren in hun marketingstrategieën en hoe deze tools  bijdragen aan het creëren van innovatieve en gepersonaliseerde inhoud.

Presentatie van het gloednieuwe Trend Lab
Na de inspirerende workshop werden de marketeers uitgenodigd voor een rondleiding door het gloednieuwe Trend Lab van Sion Young Plants. Tijdens deze uitgebreide rondleiding werd de groep meegenomen in de fascinerende wereld van de nieuwste Phalaenopsis consumententrends. Het Trend Lab bood een overvloed aan inspiratie met bijpassend keramiek, innovatieve verpakkingen en treffende content-ideeën.

Sion Young Plants, behoort tot de internationale top van veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis en zorgt voor een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopkennis. Sion organiseert regelmatig events voor haar klanten om te verbinden, te inspireren en innovatie te stimuleren.

P.s.: dit persbericht is geschreven met behulp van ChatGPT

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v