Innovatieve activatiemodel revolutioneert de sierteelt

Innovatieve activatiemodel revolutioneert de sierteelt

Deboprojects heeft met trots de lancering aangekondigd van hun nieuwste product, het activatiemodel genaamd DeboForce. Dit innovatieve model biedt een oplossing voor de vele uitdagingen waarmee bedrijven in de sector worden geconfronteerd, zoals gebrek aan inzicht in klantgedrag, overvloed aan data zonder concrete acties, beperkte tijd voor het onderhouden van relaties en eindeloos staren grafieken zonder er iets mee te doen.

De sierteeltsector staat bekend om zijn complexiteit en uitdagingen op het gebied van efficiëntie en klantgerichtheid. Ondanks de beschikbaarheid van enorme hoeveelheden data, worstelen veel bedrijven met het omzetten van deze gegevens in waardevolle acties die de groei en winstgevendheid stimuleren. Bovendien is het onderhouden van klantrelaties en het effectief beheren van taken vaak een tijdrovende en arbeidsintensieve taak, wat ten koste gaat van de algehele productiviteit.

Richten op de juiste prioriteiten
Met DeboForce biedt Deboprojects een revolutionaire oplossing voor deze problemen. Door geavanceerde dataverwerkingstechnieken toe te passen, analyseert het activatiemodel de enorme hoeveelheden beschikbare data en vertaalt deze naar concrete, specifieke taken en acties. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op de juiste prioriteiten en zich concentreren op het nemen van effectieve maatregelen om klanttevredenheid en bedrijfsprestaties te verbeteren.

"DeboForce is ontwikkeld met als doel om bedrijven in de sierteeltsector te helpen de volledige potentie van hun data te benutten en tegelijkertijd de dagelijkse taken te stroomlijnen", aldus Harm Koningen, mede-eigenaar van Deboprojects. "Ons model biedt niet alleen waardevolle inzichten in klantgedrag, maar transformeert deze in concrete acties die direct bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Bovendien biedt het bedrijven de mogelijkheid om kostbare tijd en middelen vrij te maken voor het onderhouden van waardevolle klantrelaties."

Met DeboForce kunnen bedrijven in de sierteeltsector zich richten op wat er echt toe doet: het leveren van uitstekende producten en services aan hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd hun bedrijfsprestaties optimaliseren.

Tegelijkertijd een CRM systeem
Naast alle data specifieke functionaliteiten is DeboForce tegelijkertijd ook een CRM pakket voor bedrijven. DeboForce maakt het met verschillende functionaliteiten mogelijk om belangrijke klantinformatie op een centrale plek vast te leggen. Ideaal in de vakantieperiodes zoals de maand juli.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v