'Beter begrijpen wat in je kernproces gebeurt'

'Beter begrijpen wat in je kernproces gebeurt'

Eigenlijk is elke kweker die ze bij LinkThings spreken op zoek naar hetzelfde: een dashboard met informatie over hun kernprocessen waar alle data van hun kwekerij samenkomt. "Hierdoor begrijp je wat er gebeurt en waarom, zodat jij daarop bij kunt sturen", aldus het bedrijf op LinkedIn.

"Hoe staat het met de omzet? Bestellen de klanten nog wel iedere week? Hoe staat het met de prijsvorming? Marges worden kleiner, dus moet je strakker en slimmer gaan werken. Je wilt alles uit je bedrijfsvoering en mensen halen wat erin zit. We spreken veel kwekers en ze willen graag van start met het automatiseren van data. Maar starten blijkt lastig. Natuurlijk hebben deze kwekerijen allemaal eigen lijsten of rapporten waarin ze kpi’s samenvatten, maar dit is voor de partijen waar wij langsgaan in 99% van de gevallen handmatig werk. Dit wordt vaak in Excel gedaan en dit kan goede inzichten geven."

Alleen hierdoor duurt het maken van een rapportage vrij lang en is het maar één persoon toevertrouwd, laat LinkThings weten. "Terwijl het idee van data juist is dat je actuele informatie hebt op het moment dat je het nodig hebt! Daarbij helpt het als iedereen in het bedrijf de data die ze nodig hebben eenvoudig in kunnen zien. Wij als LinkThings zijn inmiddels expert in de sierteelt branche en ook wij zien de uitdagingen van dichtbij. Wil jij weten hoe je aan de slag moet gaan met data in jouw kwekerij? Neem dan contact met ons op!"

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v