24/7 AI-Plantendokter

24/7 AI-Plantendokter

Floral Innovations kondigt met trots de lancering aan van ‘Dr. Flora’, de ultieme oplossing om klanttevredenheid te verhogen en de zorgen van plantenliefhebbers weg te nemen. ‘Dr. Flora’ is een op maat gemaakte AI-gedreven plantendokter, die 24/7 advies en informatie biedt voor alle plant gerelateerde vragen.

Artificial Intelligence (AI) is een veelbelovende innovatie die een essentiële rol zal spelen in de toekomst van de sierteelt. Floral Innovations heeft op deze trend ingespeeld door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en plantenkennis om zo 'Dr. Flora' te ontwikkelen. Deze toepassing stelt bedrijven niet alleen in staat om de klanttevredenheid te verhogen, maar ook om op een analytische manier inzicht te krijgen in de vragen en behoeften van klanten.

Oprichter Michiel Kuipers, legt uit waarom ‘Dr. Flora’ juist nu is ontwikkeld; "Veel relaties gaven aan dat een van de belangrijkste argumenten van consumenten om een plant niet te kopen, is de angst dat ze er niet goed voor kunnen zorgen. Daarom wilde ik iets ontwikkelen wat deze angst kan wegnemen om zo het vertrouwen in plantverzorging van de consument te vergroten en inspeelt op de nieuwe AI-trend."

Bovendien opent Dr. Flora de deur naar maatwerkoplossingen voor bedrijven. De tool kan namelijk volledig geïntegreerd worden in websites en webshops, om zo de klantenserviceafdeling te ondersteunen en versterken. Let op: de adviezen van ‘Dr. Flora’ zijn informatief en niet bindend; de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor plantenzorg ligt bij de gebruiker.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v