World Horti Center opent deuren voor particulieren

World Horti Center opent deuren voor particulieren

Op vrijdag 29 september opent World Horti Center de deuren voor particulieren en andere nieuwsgierigen. Altijd al eens een kijkje willen nemen in World Horti Center? Dit is je kans! Voor maar €15 krijg je een rondleiding van 1,5 uur. Tijdens de rondleiding ontdek je hoe ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid in World Horti Center samenwerken aan een innovatieve glastuinbouwsector.

Zo laat één van onze HortiXperts je de verschillende themapleinen zien, de 360 graden film in de Black Box, de onderzoekskassen van Vertify, de stands van participanten en je krijgt meer te horen over MBO Westland.

De rondleiding vindt plaats op vrijdag 29 september 2023 van 14.00 tot 15.30 uur. World Horti Center is gevestigd aan Europa 1 in Naaldwijk, op de Horti Campus tegenover Royal FloraHolland. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar woon je in de buurt, kom dan op de fiets. Wil je deelnemen? Reserveer je plek door een e-mail te sturen naar events@worldhorticenter.nl. Zin in een lunch of drankje van te voren? Kom langs in het restaurant van World Horti Center.

Bron:

Deel artikel