Topbloemen.nl steunt elke maand ander goed doel

Topbloemen.nl steunt elke maand ander goed doel

Bij Topbloemen.nl bestel je gemakkelijk de mooiste boeketten, die je kunt voorzien van een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Iedere maand wordt één boeket uit het assortiment gewijd aan een specifiek doel. Bij elke bestelling van het Goede doelen boeket wordt € 2,50 aan een goed doel gedoneerd. Topbloemen.nl verdubbelt deze donatie, waardoor zij € 5 per verkocht boeket overmaken aan het doel van die maand. Op deze manier kan Topbloemen.nl zich als organisatie inzetten voor mensen en/of dieren die meer nodig hebben dan een mooi boeket om een groter doel te bereiken.

Sinds 2020 kiest Topbloemen.nl elke maand een ‘Goede doelen boeket’ en een goed doel uit. Omdat zij zich niet wilden beperken tot één specifiek doel, is besloten om er jaarlijks 12 te steunen met een gelddonatie. Hierbij wordt afgewisseld tussen kleine en grote organisaties die de wereld een stukje beter maken. Door ook kleinere doelen te steunen, krijgen zij eveneens de kans om groter te worden door de naamsbekendheid van Topbloemen.nl

Elke maand een ander doel
Vorig jaar, in 2022, heeft het Goede doelen boeket geresulteerd in een donatiebedrag van in totaal € 81.680. De volgende doelen ontvingen een donatie: Stichting Bio Vakantieoord, Stichting DierenLot, KiKa, Stichting Babyspullen, Amref Flying Doctors, MIND, Ronald Mc Donald Kinderfonds, Stichting Opkikker, Stichting Slachtofferhulp, Stichting Vier Het Leven, Stichting Bont Voor Dieren en WereldOuders.

In 2023 werden tot en met juni de volgende doelen gesteund met een mooi geldbedrag: Stichting Make-A-Wish, Artsen Zonder Grenzen, Free-A-Girl, Stichting ALS, SOS Kinderdorpen en Stichting Living Memories. Zelf een goed doel aandragen is ook mogelijk. Maandelijks wordt een post op social media geplaatst waar op gereageerd kan worden en mensen hun eigen idee voor een goed doel kunnen delen. Neem hier een kijkje en stuur een mailtje voor het pitchformulier.

Mensen blij maken, dat is de passie van oprichter Edwin van Arkel. In 1999 startte hij als zelfstandig bloemist in Hoofddorp. Door de toegenomen vraag om boeketten in heel Nederland te bezorgen, is hij samenwerkingen aangegaan met bloemisten in andere regio’s. In 2005 stapte hij, als één van de eerste retailers volledig over op onlineverkoop. Met het creëren van een sterk leveranciersnetwerk van regionale bloemisten ontstond Topbloemen.nl. In 2015 groeide het bedrijf uit tot marktleider op het gebied van online bloemenverkoop. Wat nooit is veranderd, is de missie van het bedrijf: een persoonlijke boodschap en boeket met aandacht een zorg overbrengen naar de ontvanger. Supersnel geregeld voor de verzender en gebonden en bezorgd door een regionale bloemist. Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV, waar ook de websites Topbloemen.be, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen.

Bron:

Deel artikelMeest gelezen