Start Home & Garden TV

Start Home & Garden TV

De nieuwe interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) is vanaf vandaag ook te ontvangen in Nederland. De zender - ooit begonnen in de Verenigde Staten - is inmiddels al in meer dan 93 landen beschikbaar en sinds vandaag dus ook in Nederland.

Bij HGTV kunnen interieurfans en renovatieliefhebbers hun hart ophalen aan een programmering vól shows waarin alles in én rondom het huis centraal staat. Van inrichten, stijlen, renoveren, kopen tot verkopen. HGTV laat de werelden zien van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten. Tevens is niemand minder dan oud Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull te horen als ‘stem van de zender’ en te zien als hét gezicht van de HGTV-lanceringscampagne! HGTV is te ontvangen via providers KPN (EPG 43), Odido (EPG 28) Ziggo (EPG 26) Caiway (21) en Delta (25). De meeste programma’s bij HGTV zijn ook te zien op discovery+.

We Love Home! 
HGTV hoopt zowel een bron van inspiratie te zijn als dé zender om op af te stemmen voor een dagelijks relaxmoment. Programma's zoals Fixer To Fabulous, waarin we zien hoe het getrouwde stel Dave en Jenny Marrs in de Amerikaanse staat Arkansas alles op alles zet om historische huizen in en om hun thuisstad Bentonville in ere te herstellen. Of No Reno Demo waarin social media influencer Jennifer Todryk de mooiste renovaties doet zónder mega sloopwerk. Jennifer combineert slimme design-oplossingen met kostenbesparende ideeën om zo schitterende home make overs te creëren en de levenslange dromen van de huiseigenaren eindelijk uit te laten komen zijn de komende periode bij HGTV in Nederland te zien.

Quinty Trustfull: “Ik was zeer verheugd toen HGTV mij benaderde met de vraag of ik de voice-over van hun nieuwe zender wil zijn. Natuurlijk wil ik dat! Na bijna 13 jaar Koffietijd te hebben gepresenteerd, heb ik wel zin in een nieuwe uitdaging. HGTV staat voor interieurinspiratie- en verbouwingscontent en laat dat nou nét iets zijn waar ik echt gek op ben! HGTV ken ik al jaren en keek ik altijd in de Verenigde Staten. Mijn absolute favoriete shows zijn Fixer To Fabulous en My Lottery Dream Home! Het is echt even een fijn relax-momentje voor mezelf en daarbij, ik ben zelf thuis ook áltijd bezig met de boel te veranderen. Het komt vaak voor dat de inspiratie voor zo’n mini-verbouwing, DIY-project of nieuwe stylingsessie voortkomt uit iets dat ik dan net heb gezien bij HGTV!”

HGTV is vanaf vandaag te zien bij providers KPN (EPG 43), Odido (EPG 28), Ziggo (EPG 26) Caiway (21) en Delta (25). De meeste programma’s bij HGTV zijn ook te zien op discovery+.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v