Kleurrijke boodschap kamerhortensia

Kleurrijke boodschap kamerhortensia

Hortensialiefhebbers hoeven tegenwoordig niet te wachten tot de zomer. Het seizoen van de kamerhortensia is nu al begonnen. Aan de start van dit nieuwe bloeiseizoen zorgt de collectieve promotiecampagne Hydrangea World voor extra ‘reuring’ om aankopen te stimuleren. Via nieuw beeldmateriaal in diverse consumentenmedia prikkelt Hydrangea World consumenten in Nederland en Duitsland met de kamerhortensia als kleurrijke verrassing. Daarnaast zijn dit jaar animatievideo’s ontwikkeld die de positieve eigenschappen van de kamerhortensia benadrukken en handige verzorgingstips weergeven.

In de nieuwe animatievideo’s maakt Hydrangea World gebruik van personages in cartoonvorm, die aansluiten bij de doelgroep. Eén van deze animaties brengt in beeld hoe de kamerhortensia een positief effect kan hebben op de luchtvochtigheid in huis en dus op een gezond binnenklimaat. Een tweede animatie laat zien dat de hortensia na een lange bloeiperiode binnen, een plekje in de border kan krijgen voor een tweede leven. Uit consumentenonderzoek blijkt dat de consument weinig kennis van verzorging heeft en dat dat voor sommigen de reden is om geen aankoop te doen. Daarom is er ook een animatie die zich richt op de eenvoudige verzorging van hortensia.

Visuele prikkels
Hydrangea World heeft nieuwe sfeerbeelden met kamerhortensia’s aangeboden aan verschillende Nederlandse en Duitse consumentenmedia, zowel online als offline. Deze sfeerfoto’s zijn ook voor de (vak)handel gratis beschikbaar, ter ondersteuning op de winkelvloer. De beelden van 2024 laten zien hoe veelzijdig de kamerhortensia is en hoe deze toegepast kan worden in elk interieur. Of dat nu rustig is of kleurrijk, de hortensia zorgt zeker voor vrolijkheid in huis en is een verrassend cadeau voor onder andere Valentijnsdag en kraambezoek.

Inhaken op campagne
De kamerhortensia is tot in de zomer verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, vormen en formaten. Het seizoen loopt door tot begin juli. Van begin februari tot en met mei zal de aanvoer het grootste zijn. Kijk voor meer informatie, inspiratie en digitaal promotiemateriaal voor eigen gebruik op www.hydrangeaworld.com. Meer inspiratie is te vinden op Facebook (Hydrangeaworld) of Instagram (@Hydrangea_world). Beelden en promotiemateriaal voor eigen gebruik zijn tevens op te vragen via info@hydrangeaworld.com.

De collectieve promotiecampagne ‘Hydrangea World’ is een initiatief van alle hortensia aanvoerders van Royal FloraHolland en meerdere Europese hortensiaveredelaars en –vermeerderaars. De campagne wordt uitgevoerd door marketingbureau Concept Factory. In het seizoen wordt promotie gedaan voor zowel kamer- als tuinhortensia. Op de eigen kanalen van Hydrangea World (website en social media) wordt bovendien samengewerkt met de producenten van snijhortensia.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v