Passion Red!

Passion Red!

Sierteeltmediaplatform Thursd.com presenteert deze week op de International Floriculture Trade Fair (IFTF) de Floral Trend Color of the Year 2023: Passion Red (#C61A3E). Deze bijzondere donkere en felle kleur rood met een vleugje roze straalt zelfverzekerdheid uit, die weet wat hij wil. Maar ook de diepe passie die we voelen voor onze sector, ons product, onze klanten.

Passion Red laat onze beste zelf zien en verbindt iedereen met een passie voor bloemen en planten. De kleur rood stimuleert de zintuigen en brengt mensen in beweging. Rood is natuurlijk ook de kleur van de liefde, romantiek en verlangen. Het zegt “Ik hou van jou” als woorden niet genoeg zijn. Passion Red is de florale kleur voor 2023.

Passie verbindt ons
Thursd kiest voor 2023 voor de weg vooruit. Met alle crises van vandaag zou je bijna denken dat de wereld tot stilstand komt. Maar elke bedreiging is ook een kans. Onze sector heeft volop kansen voor vernieuwers, omdenkers, voor veredelaars, kwekers, handelaren en bloemisten met nieuwe, duurzame ideeën en initiatieven. Zeker is: wie mee wil blijven doen, moet er vol voor gaan. Daar is passie voor nodig, liefde voor ons vak combineren met een gretige blik op de toekomst. Want er is een geweldige toekomst als jij het wilt en er 110% voor gaat. Floral Trend Color Passion Red is er voor die mensen met passie in de sierteeltsector.

Het Passion Red kleurenpallet voor designers
Het kleurenpallet Passion Red begint met een sterke donkerrode kleur en wordt ondersteund door de rustige tinten bright peach, warm creamy, earthy brown, lavender en dusty turquoise. Door de sterke kleur te combineren met de ondersteunende schakeringen ontstaat een prachtige balans in het ontwerp.

De komende weken staat Thursd.com in het teken van de Floral Color of the Year 2023. Vele bloemenontwerpers van over de hele wereld zullen een bijdrage leveren om bewustwording en aandacht te creëren. Met hun ontwerpen in het kleurenpalet Passion Red vertellen zij waarom het thema voor hen zo belangrijk is.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v