Beyond Chrysant bouwt eigen 'experience center'

Beyond Chrysant bouwt eigen 'experience center'

Beyond Chrysant bouwt een experience center om mensen te ontvangen en te informeren over de glastuinbouw. Dat liet Wouter Duijvesteijn gisteren weten op Hortibiz Newsradio.

"We gaan het gewoon doen", aldus Duijvesteijn. "We roepen allemaal wat verkeerd gaat en wie wat zou moeten, maar laten we vooral zelf het initiatief nemen om dingen te veranderen. Als we allemaal op onze eigen manier bijdragen, kunnen we er met elkaar voor zorgen dat mensen over vijf jaar niet meer naar de tuinbouw kijken als een vervuiler."

Komend weekend gaat de sloophamer aan, zo liet Duijvesteijn weten en zullen enkel oude kantoortjes plaatsmaken voor de bouw van een nieuwe ruimte. "Met een maand of drie gaan we dan een openingsfeestje organiseren en kunnen we mensen gaan ontvangen. Consumenten, schoolklassen, noem maar op. We gaan het gewoon doen, zonder een groot plan en we zien wel waar het eindigt en hoe het bijdraagt aan het imago van de tuinbouw."

Het ondernemen in de glastuinbouw is volgens Duijvesteijn anders geworden, er komt veel meer bij kijken. "Ik vind dat heel leuk en werken aan het imago van de sector hoort daar ook bij."

Luister het gesprek met Wouter Duijvestijn hier terug:

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v