Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uitgereikt

Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uitgereikt

Verheij Integrale groenzorg uit Sliedrecht (ZH) heeft vandaag de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs 2023 gewonnen. De prijs werd uitgereikt door Hanneke van den Bout, directeur Gezond & Veilig werken van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De publieksprijs ging naar Kwekerij Roobeek uit Arcen.

Uit het juryrapport: “Dit bedrijf toont ondernemerschap en zet persoonlijke aandacht centraal. Vernieuwend is het werken met jobcoaches, wat maakt dat er voor iedereen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en dat een ieder op kwaliteit en competenties wordt gewaardeerd. De bedrijfsopleiding en avondschool zijn heel praktisch ingericht om toekomstbestendig te werken. In de bedrijfsopleiding is duurzame inzetbaarheid een vast onderdeel, net als in de personeelsgesprekken. Maar er is meer: de dagstart is innoverend en de veiligheid op het bedrijf is goed doorleefd en geen papieren tijger.”

De publieksprijs ging naar Kwekerij Roobeek uit Arcen en werd uitgereikt door Jeroen Brandenburg (FNV), werknemersvoorzitter van het Stigasbestuur. Kwekerij Roobeek kreeg de meeste stemmen op Stigasprijs.nl. Naast Verheij Integrale groenzorg en Kwekerij Roobeek waren Best Bromelia uit Pijnacker, Loon- en grondverzetbedrijf Dekkers uit Maasbommel en Timmermans Hoveniers uit Oostelbeers genomineerd.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v