Internationale erkenning e-book Glastuinbouw NL

Internationale erkenning e-book Glastuinbouw NL

De ELA deelt onder haar leden ‘good practices’. Het e-book 'gezond en veilig werken met internationale (flex) medewerkers' van Glastuinbouw Nederland wordt gezien als een inspirerend voorbeeld.

De European Labour Authority (ELA) zorgt ervoor dat de EU regels over arbeidsmobiliteit en de coördinatie van de sociale zekerheid op een eerlijke en effectieve manier worden toegepast. Belangrijk onderdeel van het werk van ELA is informeren. Zo maken zij het voor burgers en bedrijven makkelijker om de vruchten van de interne markt te plukken. "In de glastuinbouw zijn we in belangrijke mate afhankelijk van internationale medewerkers. We investeren in (aandacht voor) goede omstandigheden bij werken en wonen en dit wordt internationaal gezien en erkend."

E-book erkend als ‘good practice’
De ELA deelt onder haar leden ‘good practices’. "Ons e-book gezond en veilig werken met internationale (flex) medewerkers wordt gezien als een inspirerend voorbeeld. Samen met Stigas, Doorzaam, FNV en LTO hebben we het e-book ontwikkeld, een e-book waarin je in acht stappen van werving en selectie tot een veilige cultuur tips, informatie en instrumenten terugvindt."

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v